Aanbod

Thema avonden

Online thema avonden

Wat?

We belichten een aantal thema's eigen aan het ouderschap en kijken daarbij door de bril van het Afgestemd Opvoeden. Er is ruimte voor vragen en bekommernissen. We gaan samen met jullie op zoek naar antwoorden. Deze avonden richt ik in samen met Katrien Belmans (www.verbindinginverlies.be). Katrien is psychologe, maakt deel uit van het Netwerk Afgestemd Opvoeden en heeft ervaring in het begeleiden van ouders.

Voor wie?

Voor iedereen die zich thuis voelt in de visie van het "Afgestemd Opvoeden" en voor wie er graag meer over wil weten. Ouders zijn van harte welkom. Ook grootouders, leerkrachten en andere betrokkenen in het netwerk van kinderen ontvangen we graag in onze groep.

Waar?

Deze reeks gaat online door. Je krijgt op voorhand per mail een Zoom link doorgestuurd waarmee je kan deelnemen van thuis uit.

Prijs?

De deelnameprijs per avond bedraagt € 18. Schrijf je in voor alle avonden, dan krijg je één avond GRATIS: € 90 (i.p.v. € 108).

Benieuwed? Meedoen?

Mail naar jenna@groeienderwijs.be of katrien.belmans@gmail.com.


Individuele begeleiding

How do you get your child to read books?

In een eerste kennismakingsgesprek brengen we samen in kaart waar jij binnen je gezin of opvoedingscontext tegenaan loopt en wat je verlangens zijn.

Afhankelijk van de nood plannen we één of meerdere vervolggesprekken. We gaan stapsgewijs op weg en stemmen daarbij af op jou als ouder en op de leefwereld van je kind(eren).

Elk gesprek gaat door in de praktijk of online, duurt ongeveer 60 min en kost € 60.


Begeleiding op maat

Voor scholen, kinderdagverblijven, onthaalouders en alle opvoedingscontexten die op zoek zijn naar inspiratie en vernieuwende inzichten binnen de visie van het Afgestemd Opvoeden. Afgestemd op de vraag creëren we samen een informatiemoment, bijscholing, opleiding of langer traject op maat.

Dit kan ter plaatse of online georganiseerd worden.